duminică, 12 februarie 2012

Beneficiile uleiului de masline asupra parului

Uleiul de masline se extrage din fructul arborelui Olea europaea, sau maslinul european, care este cea mai cunoscuta specie din genul Olea, fiind apreciat inca din antichitate. Originea mediteraneana insasi ne spune ca uleiul de masline trebuie sa detina secretul frumusetii. Considerat de Homer „aurul lichid”, el reprezinta si un adevarat izvor de sanatate. Uleiul de masline are capacitatea de a vindeca, de a reface si de a proteja parul, pielea, unghiile si inima.
Foarte bogat in fitonutrienti, vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, acizi grasi omega3 si omega6 si minerale, este un adevarat miracol al mentinerii frumusetii, uimind prin proprietatile sale emoliente si fortifiante in acelasi timp. Vitamina E si polifenolii din compozitia sa au rol antioxidant si impiedica actiunea negativa a radicalilor liberi asupra celulelor din organismul uman, incetinindu-le imbatranirea.
Cosmeticele pe baza de ulei de masline hranesc pielea prin mentinerea unei balante corespunzatoare a umiditatii, hidratand pielea uscata si in acelasi timp absorbindu-se usor pentru a actiona in profunzime. El are o deosebita afinitate pentru epiderm si fibra capilara. Astfel, uleiul de masline este ideal pentru ingrijirea parului uscat, deteriorat, subtire si fragil. De asemenea, el este unul dintre remediile cele mai eficiente impotriva caderii acute a parului. Stresul, dieta nesanatoasa, poluantii din mediu, medicamentele si expunerea la radiatiile ultraviolete, toate joaca un rol in deteriorarea sanatatii parului nostru .
Cel mai bine ar fi sa inveti sa folosesti preventiv si sa-ti bucuri parul cu cate o masca de frumusete bazata pe ulei de masline. Acesta formeaza o teaca protectiva pentru fibra capilara, redandu-i vitalitatea, stralucirea si elasticitatea. Parul devine moale si usor de pieptanat, iar varfurile despicate se regenereaza mai repede.
Incearca masca de par cu ulei de masline BIO Krauter de la Life Care si bucura-te de toate beneficiile unui tratament revitalizant, aducand natura chiar la tine acasa!

Site Life Care: www.life-care.yolasite.com

Niciun comentariu: