luni, 13 februarie 2012

Utilizati samponul de urzica pentru parul gras

Inainte de a fi cunoscuta ca planta medicinala, urzica a fost utilizata ca aliment foarte hranitor. Mai tarziu s-a descoperit ca ea este un remediu eficient pentru multe afectiuni deoarece reprezinta o adevarata sursa de vitamine si minerale de care organismul nostru are foarte mare nevoie. Astfel, urzicile contin aminoacizi, glucide, amine, acizi grasi volatili, steroli, acid acetic, acid folic, vitaminele A, B2, C si indeosebi K, minerale (calciu, fosfor, siliciu, fier) si multe altele.Urzica se foloseste sub diverse forme ca tratament adjuvant in boli hematologice, afectiuni respiratorii, renale sau genitale.
Pentru fibra capilara si scalp, beneficiile sunt multiple si se regasesc in samponul cu extract de urzica.
Acesta este recunoscut pentru proprietatile de regenerare, pentru efectul tonic, astringent, antiinflamator si efectele pe care le are asupra matretii. Urzica combate caderea parului in mod natural si are capacitatea de a reda vigoarea si stralucirea fibrei capilare. Numele latin al plantei este Urticca Diocia care inseamna “a arde”, “a intepa” si sugereaza efectul ei de a produce o senzatie de iritatie cand vine in contact cu pielea care duce la cresterea fluxului sanguin in zona afectata. Astfel, un sampon care contine urzica va produce oxigenarea scalpului si a foliculilor pilosi si va intari firul de par. Extractul de urzica curata in profunzime si indeparteaza excesul de sebum avand si efect antiseptic, hranitor si de normalizare a functiei glandelor sebacee.
Cea mai potrivita alegere este samponul cu extract de urzica BIO Krauter care are ph-ul neutru si este recomandat pentru spalarea frecventa a parului gras. El mai contine si alte ingrediente provenite din culturi biologice selectionate precum roinita, menta si lamaita pentru beneficii complementare, rezultatul fiind un par sanatos, stralucitor si suplu.

Site Life Care: www.life-care.yolasite.com

Niciun comentariu: